De Kleine Johannes

De Kleine Johannes is in 1977 opgericht en is sinds 1986 gehuisvest in een sfeervol oud pand aan de Oosterstraat 3 in de wijk Voorstad-Centrum, vlak achter het station. Wij bieden dagelijks onderwijs aan ongeveer 230 leerlingen. Deze leerlingen komen uit de wijk (ongeveer 20%) en de rest van Deventer en omgeving.

Wij hebben 3 kleuterklassen (combinatieklassen van groep 1 en groep 2) en 6 klassen (groep 3 t/m 8) in de onderbouw. De kleuters zitten in een eigen kleutergebouw direct naast het hoofdgebouw. Beide gebouwen doen ruim aan en wij zijn gezegend met een grote toneelzaal en een natuurspeelplein. Tevens hebben wij een ICT-lokaal/bibliotheek en een houtbewerkingslokaal.

Ons team van leerkrachten en ondersteunend personeel is stabiel en zeer ervaren. De leerkrachten geven les vanuit hun eigen inspiratie en enthousiasme en sluiten aan bij de beleving van hun leerlingen. We bieden een veilig sociaal klimaat met oog en zorg voor uw kind.

Ons onderwijsaanbod van taal, rekenen, beweging en vele kunstzinnige vakken is breed en evenwichtig zodat kinderen zich in balans ontwikkelen. Ons kleuteronderwijs is bijzonder: kleuters krijgen bij ons nog de ruimte om de wereld in geborgenheid en spelenderwijs te ontdekken.


De kinderopvangorganisatie Christoforus verzorgt kinderopvang en buitenschoolse opvang bij ons op lokatie.

Oosterstraat 3-A/B
7413 XV Deventer
info@vsdekleinejohannes.nl
0570 - 626115
Naar de website

Foto impressie

Locatie & routebeschrijving

© Vrijescholen Athena, 2019 – 2023